De Geer är en förskola i centrala Norrköping. Vi har en stor gård och förskolan består av två avdelningar. Vi tror på det kompetenta barnet. Avdelningarnas miljöer är väl genomtänkta, där vi anpassar innehållet efter barnens intressen och behov.

Syftet med vår blogg är att vi vill ge vårdnadshavare ökad möjlighet till delaktighet och inflytande. Här kan de få en inblick i vår vardag och verksamhet och de är välkomna att lägga in kommentarer. Vi använder även bloggen som ett redskap för att få ut viktiga datum och händelser.

tisdag 12 juni 2018

Tack för den här terminen!

Nu börjar vårterminen ta slut och vi avslutar våra projekt. Glädjen har under terminen fortsatt med pinnprojektet där vi har skapat med hjälp av pinnar och olika sorters material samt kopplat ihop pinnar och träd med varandra. På Fantasin har vi fortsatt med projekt kroppen ”i vår stad finns vi”, där vi har skapat skelett och kroppar av olika material, utforskat vad tarmar är och undersökt vad luft är och kan användas till. 

Nu och i början av hösten förprojekterar vi för att kunna hitta nya projekt att fördjupa oss i till nästa termin. Om några veckor stänger vi för sommaren och vi ses igen i höst, då välkomnar vi tillbaka alla barn och vårdnadshavare samt de familjer som ska skolas in.
Ett sommarbrev är också skickat till er vårdnadshavare där vi tar upp hur terminen har varit och annan viktig information.


Bilder från Glädjen 

 Bilder från Fantasin 

Detta blir sista inlägget för den här terminen och nu tar bloggen semester.
Vi önskar er alla en trevlig sommar!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar