De Geer är en förskola i centrala Norrköping. Vi har en stor gård och förskolan består av två avdelningar. Vi tror på det kompetenta barnet. Avdelningarnas miljöer är väl genomtänkta, där vi anpassar innehållet efter barnens intressen och behov.

Syftet med vår blogg är att vi vill ge vårdnadshavare ökad möjlighet till delaktighet och inflytande. Här kan de få en inblick i vår vardag och verksamhet och de är välkomna att lägga in kommentarer. Vi använder även bloggen som ett redskap för att få ut viktiga datum och händelser.

tisdag 31 oktober 2017

Information kring julen och andra viktiga datum

Nu har vi börjat dela ut lappar till er vårdnadshavare angående julen, 17/11 är sista dagen att lämna in lappen. Vi kommer att samarbeta med Bergets förskola v. 52 och 1, detta innebär att De Geers barn som är i behov av tillsyn kommer att vara på Berget tillsammans med pedagoger som arbetar under julen.


Den 8 Januari är det kompetensutvecklingsdag och förskolan är ej öppen, maila Carin Andersson senast den 11/12 om ni inte kan lösa denna dag.
Mailadress: carin1.andersson@norrkoping.se


Vi vill också passa på att uppmärksamma Barnkonventionens dag, Söndagen den 19/11 med start kl: 15 då lyktorna tänds. Därefter börjar konserten inne i Värmekyrkan kl: 16.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar